Audio

Okon and The Movement

Bron afbeelding: http://www.okonandthemovement.com/music/

Zondagavond, naar mijn gevoel de allerbeste avond voor een zweem soul en jazz. Dj Lefto op Studio Brussel heeft dat ook telkens goed begrepen, tussen 19 en 21 uur. Op zo’n avond kwam ik Okon & The Movement tegen.

Het verhaal van de Belgische band begon bij Judith Okon. Zij startte in 2009 aan het conservatorium van Antwerpen en leerde daar vele andere creatieve mensen kennen. Van het één kwam het ander. Sinds 2011 toeren ze langs clubs en in april dit jaar brachten ze hun eerste, naamloze, EP uit. Die begint kalm en bouwt qua energie op naar het nummer Panaeng Neua, om daarna heel rustig en ingetogen af te sluiten met Autumn Song. Ik heb het schijfje gekocht en ben er blij mee en kijk uit naar meer werk van deze groep!

Hier nog een korte clip van het nummer Drivin, wat niet op de EP te vinden is.

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

Iets toe te voegen?