Audio

De vijf nieuwe favorieten van juni & juli

5 favorieten van juni/juli

Wederom geweldig veel dank aan reisblog Wacca voor het mooie beeld!

Het is alweer veel te lang (van eind april) geleden dat ik nog eens een favorietenartikel schreef. Een schande, ik weet het, maar in mei en juni had ik het zo ongelofelijk druk met afstuderen dat het erbij in schoot. Maar soit, dat is nu voorbij, en daarom stel ik je vandaag graag een nieuwe selectie voor met de beste nummers die verschenen in juni en juli. Go!

Szjerdene – Find Me

Szjerdene

Credit: Adam Khadaroo

Deze dame leerde ik, zoals velen, kennen als vocaliste bij Bonobo. Ik denk echter dat Szjerdene gereed is om deze link van haar af te schudden. Voor Find Me kreeg ze hulp van de Amerikaanse producer Quays. Het nummer telt geen noot teveel maar evenmin één te weinig, knap werk. Ik ben benieuwd naar wat zij ons in de toekomst solo nog zal brengen.

Say Yes Dog – Stronger

Say Yes Dog

Credit: Benjamin Park

Het internationale drietal Say Yes Dog blinkt al langer op mijn radar. Hun ongecompliceerde, funky pop en heerlijke stemgeluiden kunnen mij helemaal bekoren. Na het releasen van een EP en enkele losse singles, verschijnt in september hun debuutalbum Plastic Love. De nieuwe single Stronger doet mij alvast hopen op een erg fijne nazomerplaat.

George Bennett – Taking You For Granted

George Bennett

Een kleine twee weken geleden viel de muziek van deze jongeman in mijn mailbox. De twintigjarige George Bennett leeft en werkt in Londen. Z’n nieuwste song Taking You For Granted is de eerste van de EP waar hij momenteel mee bezig is. Het is een zomerse, elektronische ballad met R&B invloeden. Niet al te complex of innovatief, maar ik word er wel instant goedgezind van.

Shura – White Light

Shura

Credit: Hollie Fernando Lg

Dat we bij THV fans zijn van Shura, weten jullie al langer. Deze Britse dame is druk bezig met het afwerken van haar debuutplaat die vermoedelijk ergens in het najaar zal verschijnen. Haar nieuwste single White Light is een prachtig huzarenstukje dat meer dan zeven minuten lang duurt. Ik kijk er nu al enorm naar uit om haar live aan het werk te zien op Pukkelpop!

IYES – No Wonder

IYES Band

Het is erg lang stil geweest bij het Britse duo IYES, hun laatste single Glow dateerde van november vorig jaar. Ze hebben echter niet op hun lauweren gerust: een verhuis naar Berlijn is volop gaande en ondertussen hebben ze ook meerdere (!) EP’s bij elkaar geschreven die in de nabije toekomst zullen verschijnen. No Wonder is de tweede single van de eerste EP, Part One. Het is een heerlijke no-nonsense popsong waar je behoorlijk vrolijk van wordt.

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

1 reactie

  1. Pingback: IYES – Part One EP | Twee Huizen Verder

Iets toe te voegen?