Audio

IDER

IDER

Introductie van de week: IDER, zachte muziek van twee engelenstemmen uit Londen.

Het vrouwelijke duo Megan Marwick en Lily Somerville is begonnen als slaapkamerproject. IDER bracht in 2016 een aantal singles uit, die in 2017 een EP vormden. In totaal hebben ze nu 10 nummers uitgebracht en het lijkt wel alsof ze elk nummer nog beter worden.

Het meest recente nummer ‘Body Love’ was het eerste dat ik hoorde en ik was meteen fan van hoe hun stemmen blenden. Voor mensen die houden van elektronische indie muziek die anno 2018 helemaal de juiste snaar raakt, is dit echt een aanrader.

Zeker ook het checken waard: hun videoclips. Megan en Lily hebben een zalige stijl die, naast hun artwork, ook coole videoclips opleveren!

Geplaatst door

Dromer - Journalist - Digital Storyteller - Poëtisch grietje - Muziekontdekker (daar zit kont in) - Interviewer | Belangrijkste dromen: Beyoncé interviewen, een boek schrijven, de wereld zien.

Twitter Website

Iets toe te voegen?