Audio

AMERY

In de categorie ‘moet je kennen’ : AMERY. Elton John noemde hem fabulous en daar kunnen wij alleen maar mee akkoord gaan. 

Wanneer Elton John je nummer draait in zijn Beats 1-set op Apple Music en je daarna in één adem fabulous noemt en vergelijkt met Marvin Gaye, dan zou je gaan zweven. Amery niet, die bleef met zijn twee voeten proper op de grond.

Zijn eerste nummer ‘So Good‘ katapulteerde ik naar mijn Instant Happiness playlist op Spotify. I Need Lovin’ werd gedraaid door Elton John in zijn Beats 1-set en toen ging de bal aan het rollen. Alle Belgische radiostations hadden hem opgemerkt en hij mocht zijn nummer live er live gaan brengen.

Na zo’n doorbraak is het altijd spannend of de jonge artiest aan de verwachtingen kan blijven voldoen. Amery stelde niet teleur, want ook zijn nieuwste nummer Blame is er één om op repeat te zetten voor de rest van je leven.

Geplaatst door

Dromer - Journalist - Digital Storyteller - Poëtisch grietje - Muziekontdekker (daar zit kont in) - Interviewer | Belangrijkste dromen: Beyoncé interviewen, een boek schrijven, de wereld zien.

Twitter Website

Iets toe te voegen?