Audio

5 interessante nieuwe artiesten van 2019

Het was muzikaal een heel interessant jaar. Gevestigde waarden als Vampire Weekend, Lana Del Rey en Solange kwamen met nieuwe platen. Ook fris, nieuw talent kreeg ook dit jaar weer een plaats. Tijd voor onze favorieten van 2019!

1. unperfect

Dit jaar hadden we de reünie van de Spice Girls én het ontstaan van een nieuwe Britse girlband. Unperfect wordt ondersteund door dezelfde songwriter als Girls Aloud en Sugababes. Chloe, Siobhan, Soipan en Tia stelden zich voor met hun eerste nummer Gots To Give The Girl en kwamen in hun eerste jaar ook al met 2 EP’s.

2. nanaKILL

Altijd fijn als we nieuw talent van eigen bodem spotten. nanaKILL kwam in september meteen met een eerste EP. Fairy Dust Vol. 1 prikkelt alvast onze nieuwsgierigheid.

3. Griff

Met The Mirror Talk EP maakt deze 18-jarige Britse een opmerkelijk debuut. Ze schrijft, zingt en producet alles zelf. Haar werk klinkt alvast geweldig!

4. Myles Cameron

Myles Cameron maakte dit jaar heel wat fijne muziek. Wat hem volgens mij zo goed maakt is dat je in zijn muziek zijn hart voelt. Dit jaar kwam zijn debuut Lonely Suburbian Boy uit en daarmee vertelt hij heel duidelijk zijn verhaal.

5. Conrad

Conrad komt op de valreep ook nog in aanmerking voor deze categorie. Deze maand deelde hij zijn enige nummer van dit jaar: Blue Blooded. Hij valt op door zijn diepe stem die compleet tot zijn recht komt in dit nummer. In 2020 plant hij verschillende optredens in Londen, dus wellicht mogen we nog meer nieuwe muziek van hem verwachten.

Geplaatst door

Dromer - Journalist - Digital Storyteller - Poëtisch grietje - Muziekontdekker (daar zit kont in) - Interviewer | Belangrijkste dromen: Beyoncé interviewen, een boek schrijven, de wereld zien.

Twitter Website

Iets toe te voegen?