Audio

Charli XCX – Forever

Groot nieuws vanuit het kamp van Charli XCX! De futuristische popster werkt in quarantaine aan een nieuw album dat how i’m feeling now zal heten en vandaag dropte ze al een eerste single: Forever.

Terwijl verschillende andere artiesten, o.a. Lady Gaga, de release van hun album uitstellen, komt Charli XCX met een heel ander plan. Ze voelt zich tijdens deze quarantaine extreem creatief en kondigde via een instagram live op 6 april haar plan voor de nieuwe LP aan.

Op 15 mei komt how i’m feeling now uit. Ze krijgt opnieuw hulp van producer AG Cook waarmee ze eerder o.a. Click maakte. Daarnaast vraagt ze ook de hulp van haar creatieve fans. Iedereen mag ideeën doorgeven voor muziek, songteksten, artwork… Een ambitieus en interessant project om dezer dagen te volgen dus! Dat kan via haar instagram, maar Charli brengt ook haar Beats 1 show Inside The Candy Shop terug.

Als Forever een indicatie geeft voor de andere nummers, dan wordt het een album dat je minstens een week lang non-stop afspeelt. De single kreeg alvast 3 versies artwork. Check ze hier:

Geplaatst door

Dromer - Journalist - Digital Storyteller - Poëtisch grietje - Muziekontdekker (daar zit kont in) - Interviewer | Belangrijkste dromen: Beyoncé interviewen, een boek schrijven, de wereld zien.

Twitter Website

Iets toe te voegen?