Galerij

Mercedes & BMW – IAA 2011

Interieurarchitectuur vind je overal, dus ook op een autosalon. Over hoe meer budget (en bijgevolg ook ruimte) het merk beschikt, hoe mooier de stand eruit (kan) zien. Deze editie van de IAA te Frankfurt sprongen BMW en Mercedes er torenhoog bovenuit met pareltjes van stands.

Bij Mercedes gingen de auto’s bijna op in de ruimte. Deze was zo gigantisch dat het wel een mini-sportpaleis leek. BMW pakte dan weer uit met een mini-circuit op drie meter hoogte dat de stand omringde. Hier reden ook regelmatig allerhande bolides op rond. Ze pakten het beide anders aan maar ik heb twee keer een ‘wow-effect’ beleefd, waarvan ik vermoed dat dit wel de bedoeling was. Missie geslaagd!

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

Iets toe te voegen?