Quote

Quote 1

A Home Is Not A House

Je mag dan nog in het huis van je dromen wonen, daarom voel je je er nog niet thuis. Er zijn veel dingen die van een huis een echte thuis kunnen maken. Het kan iets kleins zijn zoals een plant waardoor jij je op je gemak kan voelen maar ook iets groots. Heb jij zo een specifiek iets?

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

3 reacties

  1. Pingback: 3 jaar Twee Huizen Verder! | Twee Huizen Verder

  2. Het klinkt heel erg materialistisch, maar zo mijn eigen plekje met mijn bureau, computer, piano, viool… en alles ingericht naar mijn zin. Dan pas voel ik me écht thuis… En ook, een plantje en een bloemetje om alles wat op te fleuren!

    Beantwoorden

    • Goh je zou kunnen zeggen dat het materialistisch is maar ik denk zelf ook wel enigzins in die richting. Die eigen plek is iets persoonlijks en bijna niet afhankelijk van het huis, dus het kan het zeker een thuis maken! 🙂

      Beantwoorden

Iets toe te voegen?