Artikel

Boek: The Selby

“Todd Selby is a portrait, interiors, and fashion photographer and illustrator. His project The Selby offers an insider’s view of creative individuals in their personal spaces with an artist’s eye for detail. The Selby began in June 2008 as a website, www.theselby.com, where Todd posted photo shoots he did of his friends in their homes.” (afkomstig van http://www.theselby.com)

Binnen gluren in de huizen van bekende mensen om te zien wat hun ‘persoonlijke stijl’ is. Zogenaamde eigenheid die uiteindelijk toch iedere keer opnieuw gevangen zit tussen vier muren, een dak en een vloer. We vervallen allemaal in dezelfde clichés maar het zijn de kleine dingen die het ‘m doen. Dat maakt van zijn boek een hebbeding dat ik graag wil bemachtigen. Bij Copyright (Gent & Antwerpen) verkopen ze deze (link) dus het wordt tijd dat ik er eens om ga. Voor jullie hier al een sneak peak…

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

Iets toe te voegen?