Video

Goudvis – Stéphane Beel

Wanneer ik ‘De Singel in Antwerpen’ zeg, vereist de Belgische Architect niet zoveel voorstelling meer. Kijkt u gerust eens naar het onderstaande filmpje over de derde reeks van het programma Goudvis op Canvas. Wilt u de aflevering over Stéphane Beel in avant-première zien in De Singel (tiens, tiens) op 25 oktober, klik dan hier: http://cultuur.canvas.be/goudvis/avant-premiere-stephane-beel Ik ga ook.

UPDATE: Zoals gezegd ben ik hier naartoe geweest. Het was een knappe documentaire, zonder meer. Een uur lang kijken in de wereld van een architect die op amper een straat van mijn school zijn bureau/woonst runt, ’t  heeft wel iets. Een inspirerende mens boordevol boeiende quotes. Op 13 november wordt deze reportage op Canvas uitgezonden, ik raad jullie allemaal van harte aan om te kijken!

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

Iets toe te voegen?