Artikel

Cordelia: ik ben fan!

Copyright: Ilah

Na zestien jaar trouwe dienst verscheen Cordelia afgelopen donderdag voor de laatste keer in De Morgen. Niet dat ik die krant vaak lees, maar ik heb wel vijf van haar strips in de kast staan en die zijn één voor één grappig, herkenbaar en vooral steengoed.

Ik begrijp dat men moet besparen maar waarom dan op iets dat zovele mensen graag lezen (dat blijkt nu des te meer door de oproer in de sociale media) en niet op achterlijk showbizznieuws over pakweg Paris Hilton dat gewoonweg niet KAN bijdragen aan de mentale gezondheid van de gemiddelde Vlaming. Soit, ik weet nu op zijn minst waar de term komkommertijd vandaan komt. Ze smijten alle smaakvolle groenten eruit, een jammere zaak vind ik dat. Ach ja, een reden temeer om haar strips te blijven kopen, allemaal te verkrijgen bij de betere boekhandel. Wil u een gesigneerd exemplaar? Zoek dan naar auteur Ilah op de Boekenbeurs, dat deed ik twee jaar geleden ook 🙂

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

Iets toe te voegen?