Galerij

Openbaar vervoer, hoe het er ook kan uitzien.

Jean Nouvel: Station Brussel-Zuid - Work In Progress D

Velen van u hebben vermoedelijk een zeer mistroostig beeld wanneer ik u spreek over de treinstations van Antwerpen-Berchem, Brussel-Noord of over de luchthaven van Zaventem (al hebben ze daar vrij recent wel een knappe terminal bijgebouwd).

Het kan dus beter, veel beter. Duurder ook, maar laat u dat vooral niet aan het hart komen bij het bekijken van onderstaande foto’s. En vooraleer ik de architectuur van het Belgische openbaar vervoer volledig de grond in boor, het station van Luik en het toekomstige van Brussel-Zuid zijn werkelijk pareltjes.

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

2 reacties

  1. Pingback: Openbaar vervoer, hoe het er ook kan uitzien. (2) | Twee Huizen Verder

  2. Pingback: Bibliotheken, hoe ze er ook kunnen uit zien. | Twee Huizen Verder

Iets toe te voegen?