Artikel

Een brief van Balthazar

Misschien ken je ‘m, maar waarschijnlijker is dat je hem nog niet kent. Zijn naam is Balthazar, een fotograaf/kunstenaar woonachtig in Wisconsin (USA). Hij schrijft brieven en verstuurd polaroids naar iedereen die dat wil. Of iedereen die zoiets graag bij een ander op de deurmat ziet verschijnen. Dit laatste was bij mij het geval.  Ik verklap jullie eigenlijk liefst niet al te veel. Ik zou het fijner vinden moesten jullie eens een kijkje nemen op z’n website, en zelf een brief ‘bestellen’. Dit is de link: http://callmebalthazar.com

Inhoud van bovenstaande enveloppe:

Oh ja, deze post wordt vermoedelijk nog vervolgd gezien ik één van de komende weken ga proberen een brief terug te sturen.

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

1 reactie

Iets toe te voegen?