Galerij

‘Kiss me on my tulips’

Voor de nagellakliefhebbers doet bovenstaande titel misschien denken aan een fuchsia lak van OPI, al de rest zal voornamelijk het woord ‘tulips’ herkennen. In Nederland zijn deze al lang een staatssymbool maar ook in België zijn ze toch wel aan een opmars bezig. In mijn ogen zijn ze vooral mooi. Initieel ging ik ze pas later op het jaar fotograferen maar toen ik eergisteren in Gent enkele exemplaren in bloei zag staan, besloot ik om zo snel mogelijk een kijkje te nemen nu het weer nog aangenaam is.

Gisterenavond trok ik vervolgens op pad. Het eerste veld dat ik tegenkwam was nog alles behalve in bloei en zo kreeg ik toch even schrik dat ik geen mooi veld zou vinden. Met de hulp van een lokale boer verkreeg ik de locatie van een veld dat wel in volle glorie te bewonderen zou zijn. Eenmaal gearriveerd heb ik me meer dan een uur tussen de bloemen genesteld, tot de zon helemaal onder ging. Had dit nog langer geduurd was ik vermoedelijk nog langer blijven staan…

Voor mij was het vooral een goeie test met mijn nieuwe camera, de Nikon D5100. De resultaten zijn dus voornamelijk experimenten, maar onderstaande beelden wou ik toch wel met jullie delen.

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

2 reacties

Iets toe te voegen?