Galerij

Stagiaire in Den Haag (1)

Foto: Frank Jansen

Geruime tijd geleden postte ik hier een bericht in verband met mijn stage. Ik wou deze graag lopen bij een architectuurtijdschrift, omdat ik van het geschreven woord hou en omdat mij het proces tussen een afgewerkt gebouw en een ingelicht publiek enorm boeit. Ondertussen werd mijn stage in orde gebracht en zal ik vanaf eind mei tot eind juni stage lopen bij het tijdschrift ‘De Architect‘ in Den Haag. Ik heb hier nu al ongelofelijk veel zin in!

Den Haag is echter een diepzwart gat in mijn geografische kennis, mijn sollicitatiegesprek ging door in Rotterdam dus ik ben er echt nog nooit geweest. Op een maand kan een mens echter wel wat dingen ontdekken, vandaar dat ik naarstig op zoek ben naar leuke plekjes, verborgen adresjes, boeiende musea, … Kortom alle dingen die ik daar echt MOET gezien/gedaan hebben. Deze post dient dus deels als inleiding op een reeks (ik ga jullie op de hoogte houden als ik daar ben, wat dacht je) maar ook als vraag. Ik neem zeker en vast een kijkje op de toeristische websites maar ik wil meer zien dan dat. Dus: als jullie suggesties hebben (of iemand kennen met suggesties, stuur ze gerust) schrijf ze dan alsjeblieft neer in de comments. Zodanig dat die maand kort, krachtig en vooral onvergetelijk wordt. I’ll keep you posted!

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

3 reacties

  1. Het gemeente museum is van de hand van de bekende Nederlandse architect Berlage
    Ook boeiend is het Panorama Mesdag in de Zeestraat.
    Het Simplistisch Verbond (VPRO) is begonnen in de Dalton-school (gymnasium).

    Beantwoorden

Iets toe te voegen?