Galerij

DOK Gent (Profile 2012)

“DOK is een tijdelijke invulling van een zone waar in de toekomst een nieuwe Gentse woonbuurt zal ontstaan. Meer info over het stadsvernieuwingsproject Oude Dokken vindt u op www.oudedokken.be . 

Tot einde 2012 wil DOK van alles mogelijk maken. DOK wil nadrukkelijk nieuwe initiatieven, beginnende organisaties en tal van socio-culturele projecten hosten en ontvangen op de site. DOK stelt infrastructuur ter beschikking: een grote buitenzone met arena, een strand, een overdekte ruimte, een open loods en een kantine met een klein podium. DOK is een ontmoetings- en werkplek die mensen en organisaties wil inspireren om ideëen te ontwikkelen en die vervolgens ook te realiseren. (…) 

DOK schaart zich volop achter de kostbare woorden samenwerking, ontmoeting, experiment en participatie. DOK wil samenwerken met iedereen die een sterk inhoudelijk plan maakt, maar ook het initiatief neemt om er werk van te maken. Alles wat vanuit de buurt rondom DOK komt, krijgt bijzondere aandacht. Ontmoeten op DOK betekent: inspireren, activeren en informeren. Voor DOK is ontmoeten meer dan het alleen maar samenbrengen van mensen. (…) Experiment: DOK biedt onderdak aan verschillende kunstdisciplines, klein vakmanschap, individuele kunstenaars en organisaties.”

Met bovenstaande tekst omschrijft de organisatie van DOK z’n doelen en activiteiten. Dit paste perfect in het kader van het afstudeerevenement dat wij met de derdejaars interieur architectuur van Sint-Lucas dienen te organiseren. Zo gezegd, zo gedaan en op 22 mei zal Profile 2012 plaats vinden. De praktische kant hiervan ligt reeds vast, aan de invulling wordt nog hard gewerkt. Maar, het is een publiek event en bij deze zijn jullie allemaal welkom vanaf 19.00 uur. Registeren kan u hier doen (maar is niet verplicht): https://www.facebook.com/events/378877955476410/ Hopelijk tot dan!

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

1 reactie

  1. Pingback: Profile 2012: the movies by Urban Crafts TV | Twee Huizen Verder

Iets toe te voegen?