Artikel

Stagiaire in Den Haag (2) – Logies!

Kaartje Wateringen + Den Haag

Na érg lang zoeken heb ik uiteindelijk logies gevonden voor mijn stage in Den Haag, meer bepaald in Wateringen. Een deelgemeente van de gemeente Westland.
Dit is niet super dicht bij mijn werk, toch nog 10 km met de auto, maar het is er wel rustig en niets is echt vér weg (de zee ligt op 8 à 9 km en in het centrum kan ik geraken met slechts één tram). Ik ben hier erg blij mee en nu heb ik het gevoel dat het avontuur écht kan beginnen. Ik weet nu al dat ik massaal veel tijd te kort ga hebben voor de dingen die ik daar allemaal wil doen. Ik wil Den Haag leren kennen, ik wil de zee zien, ik wil nog een dagje naar Rotterdam (er rijdt blijkbaar een tram tussen R’dam en Den Haag) want wat ’n leuke stad was dat!

Hoe gek het ook is, ik weet momenteel meer dingen die ik wil zien in Rotterdam (Fotografiemuseum, Architectuurmuseum, de Erasmusbrug, …) dan in Den Haag. Tips zijn dus zeker welkom, ook voor dingen die absoluut niet de moeite zijn. Dan verspil ik daar geen tijd aan. Ik weet wel één ding, dat indien het goed weer is de eerste dag dat ik ginder ben, ik direct naar de zee ga. Om al eens goed uit te waaien en hopelijk al wat mooie plaatjes te schieten. Wiiii!

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

Iets toe te voegen?