Galerij

Stagiaire in Den Haag (11) – De ZEE! (te Scheveningen)

De pier van Scheveningen

De pier van Scheveningen

Het volgend weekend staat alweer voor de deur maar hier toch nog een laatste postje van afgelopen zondag, toen trok ik samen met mijn ouders en broertje namelijk naar het strand van Scheveningen. Eindelijk de zee, daar wou ik al lang naartoe! Hier dus mijn plaatjes…

Dit weekend trek ik samen met Annabelle nogmaals naar Den Haag (dat wordt dus in principe geen photo-overload) en zondag met haar en Lien naar Rotterdam (photo-overload coming up!). Het wordt dus weer een overgezellig topweekend, ik voel dat nu al! Verslag komt in de loop van volgende week wel weer online.

Chique hotel op de dijk, deed wat aan het Thermae Palace in Oostende denken.

Hup Holland Hup…

Even duidelijk maken dat ik er wel degelijk was hé 😉

Je ris donc je suis

Copyright: de papa

“Help, ik ben verloren gelopen!”

De pier van Scheveningen

Kunst aan zee

Kannibalistische walvis gesignaleerd!

=)

Op het terras in Den Haag, lekker in het zonnetje. #zaligheid

Alvast tot volgende week!

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

Iets toe te voegen?