Galerij

Stagiaire in Den Haag (12) – Bezoek!

Ondertussen ben ik alweer thuis in Belgenland, wat is het toch snel gegaan! In één van de vorige posts had ik verteld dat ik naar Rotterdam zou gaan met Annabelle en Lien. Dat was ook het geval maar de eerste dag dat Annabelle in Nederland was, trokken we naar Den Haag. Een rustig en leuk dagje was dat, hieronder enkele plaatjes.

Sorry trouwens voor de plotse onderbreking van mijn blog maar het schoolwerk voor mijn stagepresentatie ging even voor. Jullie hebben na deze nog minstens twee posts tegoed!

De buur was duidelijk geslaagd!

Gekke klok voor het centraal station

Kunst in het gemeentehuis

Festival van orkesten!

Jummy

Annabelle

Echt overheerlijk 🙂

Terrasje doen!

Instant zomergevoel

Shopjes enzo

Annabelle!

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

Iets toe te voegen?