Galerij

Stagiaire in Den Haag (13) – De redactie!

Zoals jullie wel weten werkte ik de afgelopen maand op de redactie van de Architect. Ik heb wel al enkele beelden gepost van het gebouw van Sdu Uitgevers en de redactie maar ik had daar natuurlijk ook collega’s. Hele fijne collega’s zelfs. Gedurende de duur van mijn stage heb ik getracht hen allemaal op een typerende manier te fotograferen. Eén beeld moest hun karakter (een stukje) tonen. Ik denk wel dat ik hier redelijk in geslaagd ben, al is het natuurlijk best subjectief en zien zij dat nog altijd het beste zelf. De ene is ook beter gelukt dan de andere uiteraard. Er tussenin steken ook nog enkele typische zaken van op de redactie. Eindigen doe ik met een groepsfoto.

Merel & Sander

Koffie, heel veel koffie

Maartje

Marit

Stagiaire

Sander + snoeppapiertje

Astrid

Merel + baby

Corinna (van de NBD)

Fake orchidee

Theekan van de NBD buren, moet elke dag veel werken

Hans, incognito

Expressieve lucht, foto genomen doorheen het raam (vandaar de strepen)

Groepsfoto! (jammer genoeg zonder Maartje)

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

1 reactie

Iets toe te voegen?