Galerij

Stagiaire in Den Haag (7) – Stedentrip I: Den Haag

Oranje boven!

Om te beginnen met mijn Ronde van Nederland, trok ik gisteren naar het centrum van de stad waar ik werk. Het leek me het fijnst om mijn belevenissen in een fotoverslag te gieten, dit is het dus ook geworden met waar nodig een korte verduidelijking onder de foto. Ik trek de komende weken ook nog naar Rotterdam en Amsterdam en uiteindelijk hoop ik een soortement vergelijking te kunnen maken tussen drie steden en de ‘beste’ te kiezen, als dit überhaupt mogelijk is. Hopelijk genieten jullie er even hard van als ik dat deed en zal doen! Prepare for photo-overload.

De tram naar het centrum

Ik denk dat iedere vlag ter wereld wel een plekje heeft in deze stad

De vijver van het Mauritshuis en op de achtergrond grote bedrijven

Een gouden reiger, rara waar we in de buurt komen

Die wil ik ook wel voor m’n huis…

Paleiswachter

“Ik zal handhaven”

Een onbemande hut

Op de uitkijk

Noordeinde

Lola. Koffiebar met een concept!

Fietsenmaker en koffiebar in één.

Toch nog een beetje voor school werken. Heerlijk fruitsap was dat ook.

Gek perspectief moet ik zeggen.

Uit de hand: vreemde straatventers.

#wijverij

Een cinema van Pathé, die erg vreemd (gelegen) was.

Het Binnenhof: druk!

Chinatown, om de hoek van de Bijenkorf

Hier bluft men graag…

Een super gezellig en rustig pleintje, slechts een zijstraat van alle drukte

Ik zag haar en zij zag mij ook net 🙂

Eén van mijn twee sympathieke tafelgenotes uit Brabant

Fijn materieel contrast!

Het zit ‘m in de kleine dingen

Feels like home…

De Grote Markt

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

Iets toe te voegen?