Galerij

Stagiaire in Den Haag (9) – Stedentrip II: Amsterdam (deel één)

Scheepvaartmuseum gezien vanaf de boot

Zoals ik jullie vorige week vertelde had ik het afgelopen weekend een drukke tweedaagse voor de boeg. Zaterdag trok ik overdag naar het prachtige Amsterdam en ’s avonds ging ik last-minute nog naar een modeshow van de KABK-studenten, altijd al eens willen doen! Zondag kwamen mijn ouders en broertje op bezoek en trokken we naar Scheveningen (de ZEE) en later nog naar de binnenstad van Den Haag. Het was zo gezellig maar ook zo snel weer voorbij, zoals alles hier snel gaat. Ergens wel jammer, ook al zal ik ook wel blij zijn terug in België te vertoeven. Al ga ik er hier nog serieus van proberen genieten!

Net zoals vorige week maak ik hier graag een fotoverslagje van. Ik heb echter meer dan 50 foto’s geselecteerd enkel en alleen nog maar van zaterdag en dat is teveel voor in één post. Daarom zal ik mijn weekend in drie splitsen en dus een paar dagen een deel online zetten, tot de puzzel compleet is. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om naar te kijken en vooral zin krijgen om ook eens hier naartoe te komen, het is de moeite!  🙂

Station Den Haag Hollands Spoor

Station Amsterdam-Centraal

Druilerige zaterdag. In de verte zie je het Scheepvaartmuseum al…

Het Scheepvaartmuseum

Even mooi in het echt als op de foto’s!

Ingang oostflank op de 2de verdieping

De instrumenten van een schip

Oud ship

Vereenigde Oostindische Compagnie (oorspronkelijke schrijfwijze)

Scheepvaartmuseum gezien vanaf de boot

Interactieve tafel ‘maak je eigen expo’, de mijne heette BOEJA 😉

De Heiligeweg oftewel het cosmeticastraatje van Amsterdam

Make-Up Store en M.A.C bijna naast elkaar! #wijverij

iPad hemel

Fotogenieke trap

De befaamde Apple-Store-trap

Inglot love #wijverij

P&C – Madame Tussaud

MEGA-Bijenkorf (echt niet normaal)!

Koffie en taart in het Damcafé van de Bijenkorf

Deel twee van de foto’s komt er morgen aan!

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

2 reacties

  1. Pingback: Stagiaire in Den Haag (10) – Stedentrip II: Amsterdam (deel twee) « Twee Huizen Verder

  2. Pingback: Stagiaire in Den Haag (9) – Stedentrip II: Amsterdam (deel twee) « Twee Huizen Verder

Iets toe te voegen?