Video

Profile 2012: the movies by Urban Crafts TV

Copyright: Liesbeth Bruyneel

Het Profile-evenement dat ik samen met nog tien andere enthousiastelingen (de ene al wat meer dan de andere maar we laten het even buiten beschouwing) in mei organiseerde, heb ik hier en hier al uitvoerig besproken en aan de hand van foto’s getoond. Wat ik toen nog niet had gezegd, omdat ik het nog niet wist, was dat de mensen van Urban Crafts TV die dag langs kwamen om een tweedelige reportage te draaien over het evenement.

Ik vind het twee geslaagde filmpjes en vond het tof om de inleiding te geven, al doet mezelf zo bezig zien toch wat raar. Grappig detail dat ik later ontdekte is dat ik tijdens de uitleg van Tobie op de achtergrond mijn jurypresentatie aan het geven was… (die gelukkig goed verliep). Bekijk ze hieronder!

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

Iets toe te voegen?