Audio

Katy B – Danger EP

Katy B - Danger EP

Een tijdje geleden had ik op de Facebook van Katy B gezien dat er spoedig nieuw werk zou aankomen. Enkele dagen nadien zei ze dat ze haar nieuwe plaat had beluisterd, en er blij mee is.

Het album is er nog niet maar vandaag zag ik dat ze een EP uit bracht, die bovendien gratis te downloaden is. Mijn favoriet nummer is de collaboratie tussen Katy B en Jessie Ware, toch wel mijn twee favoriete Britse zangeressen van het moment. De rest van de liedjes moet ik nog even aan wennen. Wat denken jullie?

“Aaliyah please, this is green envy. Why must you taunt me girl?”

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

Iets toe te voegen?