Audio

Miss Azealia Banks

Source image: http://bit.ly/W2CJrk

Source image: http://bit.ly/W2CJrk

Azealia Banks is een niet onbekende jongedame uit het jaar 1991 (dan denk ik telkens ‘damn waar sta ik’) en sinds 2009 aan de slag met muziekjes. Ze begon met enkele demo’s op haar YouTube kanaal en in 2011 bracht ze officieel haar debuutsingle 212 uit die  hier in België wel wat airplay kreeg. Toch ben ik pas echt bekend geraakt met wat ze doet sinds haar 1991 EP die uitkwam in mei vorig jaar.

Ze is een jonge dame die zich niet zomaar over één kam laat scharen en in haar jonge carrière vele kanten op kan en gaat. Haar nieuwste single BBD categoriseert zich volgens RCRDLBL onder dance, hip-hop, rap, trap & rave.

In februari zou na enkele keren uitstel eindelijk haar eerste album Broke With Expensive Taste verschijnen, ik ben hier in ieder geval erg benieuwd naar. Ondertussen houdt ze zich ook bezig met het maken van mixtapes die absoluut niet verkeerd zijn. Van de Mermaid Ball mixtape heb ik nagenoeg alle muziek zelf staan, dat vond ik echt gek! Op haar Soundcloud is nog veel meer te vinden.

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

3 reacties

  1. Ik had er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord. Zo van rap en hip-hop ben ik eigenlijk niet, maar ik heb net op youtube “212 ft lazy jay” beluisterd en ik moet zeggen dat ik het wel ok vond. Ik ga zo dadelijk nog wat verder opzoeken en beluisteren van haar. Bedankt voor de tip! =)

    Beantwoorden

    • Neen ik ben ook meestal niet zo voor dat genre maar ik blijf naar vanalles luisteren en toen ik haar tegen kwam vond ik niet mis. En dat is graag gedaan hoor!

      Beantwoorden

Iets toe te voegen?