Audio

Miss Rainy Milo

I am Rainy. Real Music. Karma. I understand and agree with several religions . Alone. London. Berets. Charity shops in rich areas. NER*D. I make music. I would like to own an art gallery and display and sell up and coming artists work. Im generally against anything that I think is overrated and hyped. I’m not original I am simply a physical collective of my influences , I dont even think that makes sense ,FUCK IT ! 5 Bitches brewin’

Of dat zegt deze zestienjarige jongedame uit Londen toch over zichzelf. Als je denkt dat ze te jong is om goede muziek te maken, think again. Op creativiteit staat geen leeftijd. In oktober vorig jaar bracht ze haar eerste EP getiteld Limey uit, die gratis te downloaden is. Het zijn vijf soulvolle, jazzy en funky nummers die haar zalige stem centraal plaatsen. Zelf zei ze in een interview een mix te willen maken tussen oude en nieuwe stijlen muziek, daar slaagt ze mooi in. Volgens mij gaan we nog horen van Rainy Milo, hopelijk doet ze ooit eens een optreden in België!

Ze maakt trouwens ook leuke foto’s/laat leuke foto’s van zich maken, haar Tumblr is in ieder geval het bekijken waard.

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

1 reactie

  1. Pingback: Ones to watch in 2014 | Twee Huizen Verder

Iets toe te voegen?