Artikel

Mijn Katchoo boots

Mama's botten. Bron afbeelding: Katchoo.be

Mama’s botten. Bron afbeelding: Katchoo.be

Eind vorig jaar mopperde mijn mama dat ze dringend nieuwe caoutchouc botten nodig had. Ik had om vergelijkbare redenen al een keer naar de webshop van Katchoo gesurft dus ik verwees haar daar naartoe. Ze was op slag verliefd en nog diezelfde dag bestelde ze haar paar Red Roses boots, voor een floriste bijna vanzelfsprekend the perfect fit. Enkele dagen later waren ze in huis maar toen bleken ze toch net iets te klein. De retour werd correct afgehandeld en de zaterdag daarop (feestdagen delivery!) kwam een maat groter toe. Sindsdien heeft de mama ze al vaak gedragen, vooral tijdens de besneeuwde weken.

Mijn botten! Bron afbeelding: Katchoo.be

Mijn botten! Bron afbeelding: Katchoo.be

Vervolgens wou ik in januari ook een paar botten bestellen, met het oog op Budapest waar het er wel eens besneeuwd zou kunnen bijliggen en hakken als pikhouwelen toch ietwat overrated zijn. Ik heb redelijk lang getwijfeld, omdat ik meerdere modellen mooi vond, en uiteindelijk voor de Black Alligators gekozen. Zwart + krokoprintje = stijlvol? Hell yes! Maandag 21 januari heb ik ze besteld samen met een paar Welly Warmers (‘want zonder is ’t echt wel koud’ dixit mama) en de donderdag daarop stond er hier een doos te blinken. Ik was stomverbaasd, zo snel had ik ze niet verwacht, maar het was een aangename verrassing!

Botten 3

De volgende dag trok ik er met ons Kaat (de hond) op uit naar het, toen nog ondergesneeuwde, bos in de buurt om de boots te testen. Ik droeg nylons met daarover de Welly Warmers dus geen extra dik paar kousen of andere extra’s. En jep, ik heb geen moment koud gehad aan mijn voeten gedurende de sneeuwwandeling. Mission accomplished.

Oh, dit is geen gesponsorde blogpost of iets dergelijks maar als het goed is mag het gezegd worden!

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

2 reacties

Iets toe te voegen?