Audio

Miss Syron

In één van de talrijke ‘ones to watch in 2013’ lijstjes die op het www te vinden zijn, kwam ik onlangs Daisy Syron Russel tegen. Deze 19-jarige singer/songwriter uit Londen maakt erg dansbare deuntjes voor het label Black Butter Records.

Sinds haar debuutsingle ‘Breaking‘ is uitgebracht, ging alles in een stroomversnelling, onder andere the XX, ID Magazine en the Guardian hebben sindsdien over haar gesproken. Waar je haar van kan kennen is de samenwerking met Tensnake, die had hier al wat airplay.

Haar geluid doet mij denken aan dat van Katy B zonder het dubstep kantje. Echt bevestigen zal ze moeten doen in 2013, ze is al op goede weg met haar meest recente single ‘Here‘, en als ze haar voeten op de grond houdt en op hetzelfde elan verder musiceert, kan dit niet fout gaan.

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

Iets toe te voegen?