Audio

Mister CRo

Dankzij een Duitse vriendin van uitwisselingsproject enkele jaren geleden krijg ik af en toe wat muziek van onze oosterburen te horen. Ik vind trouwens dat we veel te weinig horen van die kanten, daar zit minstens even veel talent dan in het VK en dat bereikt ons veel minder. Ik stel voor dat we het gedeelte bucht over ’t water laten en in de plaats daarvan wat muziek importeren vanuit Duitsland. Soit, dat terzijde.

Eén van de artiesten die ze me tipte, was CRo. Een rapper die al sinds 2006 aan de slag is. Begin vorig jaar tekende hij een contract bij een onderdeel van Universal en zo stuurde hij in juli de plaat Raop de wereld in. De titel is een samentrekking van rap en pop, de twee genres waar hij zelf zijn muziek binnen plaatst. Over de teksten kan ik niet oordelen, ik trek me uit mijn slag met Duits maar dit tempo ligt wat hoog om het allemaal goed te verstaan. De muziek klinkt wel vrolijk en zomers, en dat hoor ik graag (zeker in putje winter). Ik vind het zeker een aanrader als je eens wat anders wil horen! Ferm pandamasker draagt de man ook.

Bron: wikimedia.org

Bron: wikimedia.org

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

Iets toe te voegen?