Audio

inc.

Het logo en de karakters van de jonge groep inc. lijken ietwat aanstaanjagend maar hun muziek is dat alles behalve. Het is R&B en soul, niet de soort om geflipte dancemoves op te doen, het is gelaagder dan dat. Hun debuutalbum no world is uitgebracht op 19 februari.

De opener the place doet mij in het begin erg aan een andere artiest denken, ik vermoed Beyoncé maar ik ben hier niet zeker van. Het is meteen één van de zaligste nummers op de plaat. Zwoel en zomers, het doet je in deze koude tijden verlangen naar warmere tijden en plaatsen. De broertjes Andrew en Daniel Aged komen uit Californië maar steken in april de grote plas over richting Europa. Ze doen ook België aan in de AB op 7 april, en daar zal ik bij zijn!

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

Iets toe te voegen?