Galerij

Kleine huizen

Kota Mizuishi - Huis in Horinouchi 2

Een tijd geleden zag ik dat het kleinste huisje van Brussel te koop stond. In feite een huis zoals een ander, maar omdat het zo mini is kwam het in het nieuws. Want een klein huis, dat fascineert in een samenleving waar we liefst allemaal onze ‘uitloop’ hebben.

Het droombeeld van vele Vlamingen is nog steeds de vrijstaande villa met een groene tuin eromheen en liefst ook nog een zwembad en een ander folietje. Zo vroeg ik me af of het niet anders kan. Daarom een selectie van toffe, slimme en vooral praktische (her)inrichtingen van kleine huizen die ik vond op het internet, want ik ben met mijn gedachten duidelijk niet alleen.

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

Iets toe te voegen?