Audio

Chloe Martini

Chloe Martini Logo

Source image: Facebook Chloe Martini

Meet Chloe, een 20 jaar jonge (wow) producer van elektronische muziek uit Polen. In haar tienerjaren zette ze haar eerste stappen in de muziekwereld door instrumentale soundtracks te producen. Daarna toonde ze interesse in de elektronische muziekscene, waar ze nu voornamelijk actief is. Haar voornaamste muzikale inspiratiebronnen zijn Bonobo, Jamiroquai en James Blake.

Een zeldzame foto die je van haar kan vinden.

Een zeldzame foto die je van haar kan vinden. Source image: Facebook Chloe Martini

Ik volg haar ondertussen geruime tijd op Soundcloud en kan haar werk echt wel appreciëren. Onderstaande remix van Gwen Stefani bijvoorbeeld, die je gratis kan downloaden, is heel catchy.

Chloe Martini Kombo

Voor Soulection.com maakte ze onlangs een mix van verschillende nummers. Laid-back maar wel erg goed in elkaar gestoken. Een nachtplaatje, zoals de bijhorende cover ook suggereert.

Maar ze maakt ook volledig eigen werk, de Spare Love EP die je hieronder kan beluisteren (en gratis downloaden) is haar eerste wapenfeit bij Take Care Recordings. Loungy elektro die inderdaad wel aan Bonobo doet denken.

Source image: Facebook Chloe Martini

Source image: Facebook Chloe Martini

Tevens bokst ze zo nu en dan een mixtape in elkaar en gaat ze samenwerkingen aan met andere upcoming producers zoals Stwo. Deze jongedame is een heel erg bezige bij die we mijn inziens zeker in de gaten moeten houden. Als je ziet waar zij momenteel reeds staat zou ze wel eens heel groot kunnen worden…

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

Iets toe te voegen?