Galerij

Zeeland, my love

Zeeland180213 -2-14klein
Zeeland is een mooi land, in een nog veel groter fijn land waar ik reeds vele herinneringen aan koester. Hoewel ik er niet echt ver vandaan woon, leek ik er steeds met aangedampte brilglazen naar te kijken. De enige plek waar ik mij (tot een paar maanden geleden) iets bij kon voorstellen aan de oostkant was Cadzand.

Van Vlissingen, Middelburg en Breskens had ik wel al eens gehoord maar daar bleef het ook bij. Laat staan dat ik het dorp Hoofplaat kende, aan het water ergens tussen Breskens en Terneuzen, want je rijdt er op enkele minuten doorheen. Zou je denken. Mijn masterproef is ondertussen afgerond, maar ik wil met jullie toch een deel van mijn foto’s delen, zonder veel woorden.

Het rood omcirkelde dorp is Hoofdplaat (gemeente Sluis).

Het rood omcirkelde dorp is Hoofdplaat (gemeente Sluis).

Zeeland260213-67-2klein

Zeeland250213-25-1BWklein

Zeeland150313-9klein

Gymnastieklokaal Hoofdplaat

Zeeland110313-5-2BWklein

Zeeland290313-19-1klein

Bovenaanzicht bugel

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

Iets toe te voegen?