Audio

London Grammar – If You Wait (release info)

Source image: Facebook London Grammar

Source image: Facebook London Grammar

Zonet kondigde London Grammar, een Brits trio waar ik al eerder over sprak, z’n debuutalbum aan. Het is getiteld ‘If You Wait‘ en verschijnt op 9 september. Ik denk niet dat ik ooit eerder een blogpost wijdde aan release informatie, maar nu doe ik het toch, omdat ik er écht naar uit kijk. Hieronder vindt je de tracklist van de deluxe versie met de muziek erbij die reeds te beluisteren valt. En als je fan bent: op zondag 3 november komen ze naar de Botanique in Brussel. Je kan mij terug vinden op de eerste rij.

 1. Hey Now
 2. Stay Awake
 3. Shyer
 4. Wasting My Young Years
 5. Sights
 6. Strong
 7. Nightcall
 8. Metal & Dust
 9. Interlude (Live)
 10. Flickers
 11. If You Wait
 12. Help
 13. Darling Are You Gonna Leave Me
 14. Help Me Lose My Mind (feat. London Grammar)
 15. High Life
 16. Maybe
 17. When We Were Young

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

1 reactie

 1. Pingback: Nieuwe muziek – najaar 2013 | Twee Huizen Verder

Iets toe te voegen?