Audio

Anna Lunoe

Source image: Souncloud Anna Lunoe

Source image: Souncloud Anna Lunoe

Onlangs kwam ik bij het rondkijken op Soundcloud de Australische DJ Anna Lunoe tegen. Ze blijkt al een tijd te bouwen aan haar weg in het DJ-circuit en heeft sinds kort haar eerste eigen single Breathe uit. ‘Omg, Technotronic all over again!’ was mijn eerste gedachte.

Het zou me niet verbazen moest ze hierdoor zijn beïnvloed. Na die eerste minuut vol gelijkenissen doen de stevige beat en strakke vocalen de rest. Het nummer kreeg de tag ‘your new fav clubbanga‘ mee. Wel, ik ben in ieder geval benieuwd naar wat haar toekomst zal brengen. Veel plezier met het boven halen van uw beste dansbenen, je zal ze nodig hebben! En als je het wat vindt: er is nog veel meer.

Source image: annalunoe.com

Source image: annalunoe.com

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

Iets toe te voegen?