Audio

Hooverphonic – Amalfi + Album ‘Reflection’

Source: hooverphonic.com

Source: hooverphonic.com

Het begon maandag allemaal met dit kaartje, dat een link bevat naar een 31 seconden durende preview van Hooverphonic’s nieuwste single.

Hoover

Sinds hun laatste studioalbum The Night Before uit 2010 bracht Hooverphonic geen nieuw studiowerk meer uit, op Happiness met het orkest na dan. We wisten dankzij het boeiende Hooverdomestic-project én de demo van Plasticine wel al geruime tijd dat de groep bezig was aan een nieuw album.

Vandaag verscheen de eerste single hiervan op Youtube, Amalfi, genaamd naar de Italiaanse kuststreek. Ik vind het zelf een heel mooi nummer én clip, het spookt ondertussen al enkele uren door mijn hoofd. Van The Night Before als eerste single drie jaar geleden was ik veel minder overtuigd dan van deze, dus dat belooft… Het bijhorende album werd ook aangekondigd. Het heet Reflection, bevat vijftien nummers en verschijnt op 15 november (toeval?). Ik ben benieuwd.

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

1 reactie

  1. Pingback: Hooverphonic – Reflection | Twee Huizen Verder

Iets toe te voegen?