Audio

MØ – Bikini Daze EP

Source image: Facebook MØ

Source image: Facebook MØ

Karen Marie Ørsted, of kortweg , is een Deense singer/songwriter met een heel eigen stijl. Die valt het best te omschrijven als een crossover tussen electro en pop, maar er zijn zeker ook invloeden uit andere genres te horen. Zo is er het nummer XXX 88, een samenwerking met de Amerikaanse producer Diplo, met een heel dansbare vibe. Dit werd in augustus al op de wereld losgelaten en is het eerste nummer van haar nieuwe Bikini Daze EP.

Het ook reeds bekende Never Wanna Know schakelt een versnelling terug, wat een slepend geluid teweeg brengt. Dark Knight borduurt hierop verder maar een trompet zorgt toch nog voor wat schwung. Het laatste nummer Freedom (#1) is een ballad die vooral karakter krijgt dankzij de backing vocals. Een prima nummer om voor je uit te staren.

De Bikini Daze EP van MØ verschijnt op 20 oktober.

Source image: http://bit.ly/194plNq

Source image: http://bit.ly/194plNq

Op 8 november komt MØ naar de kleinste zaal van de AB in Brussel. Als je zin hebt om te gaan kijken: er zijn nog kaarten verkrijgbaar! Hier een voorproefje:

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

3 reacties

  1. Pingback: MØ – No Mythologies To Follow | Twee Huizen Verder

  2. Pingback: Ones to watch in 2014 | Twee Huizen Verder

  3. Pingback: 2013 in CD’s (deel 2) | Twee Huizen Verder

Iets toe te voegen?