Galerij

Agendatip: Design Markt ICC Gent Najaarseditie

Logo Designmarkt

Nog niets te doen dit weekend? Dan heb ik wat voor je. Op zaterdag 9 en zondag 10 november gaat er weer een Design Markt door in het ICC te Gent!

Affiche Designmarkt

Het programma van deze herfsteditie bestaat uit verschillende deeltjes:

  • Vintage Design, de eigenlijke markt, een aanbod van vintage design objecten van nationale en internationale tophandelaars. Voor elk budget is er wel wat wils.
  • De thema-expo rond lampen, genaamd 101 Lights, in samenwerking met het Design museum van Gent.
  • White Box Live Performances, enkele Belgische architecten stellen tijdens de markt een interieur samen met allemaal stukken van de handelaars.
  • Expertise Corner, een gratis determinatie en schatting van objecten door organisator en vintage expert Frederic Rozier op basis van foto’s die je zelf kan meebrengen.
  • En ook nog: interieuradvies, een meeting point (o.a. met Quinze&Milan en Dark) en tot slot een Photo Booth waar je kan gefotografeerd worden samen met je nieuw aangekochte stukken.

Designmarkt SfeerKl

En wat is er zo nog de moeite?

  • Het Zweedse kledingmerk COS (Collection of Style) stelt een pop-up installatie op met een selectie uit hun F/W collectie.
  • LOSTNFOUND. Organisator van de markt Frederic Rozier lanceert de heruitgave van Willy Van Der Meeren’s Boomerang tafeltje. Dit is de eerste in een reeks designklassiekers die opnieuw in productie worden gebracht, dit allemaal van Belgische ontwerpers. Het tafeltje is te verkrijgen in de kleuren, zwart (L), rood (M) en grijs (S), met prijzen tussen €285 en €265.
Boomerang Table- Photographer: Alexander Meeus

Boomerang Table – Photographer: Alexander Meeus

Waar? Om hoe laat? Hoeveel kost dat?

Het ICC in Gent ligt een beetje buiten het centrum naast het Citadelpark en heeft een eigen parking. Het exacte adres is: Van Rysselberghedreef 2 bus 1. Eenmaal daar in de buurt kan je het niet missen.
De markt is beide dagen doorlopend geopend van 10 tot 18u.
Tickets aan de kassa kosten 8 euro, in voorverkoop 6 euro. Voor studenten kost een kaartje 5 euro en -12 jarigen zijn gratis.
En hoeveel het je verder zal kosten is uiteraard afhankelijk van je aankopen …

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

Iets toe te voegen?