Audio

Mega

MEGA

Er zijn verschillende manieren om mijn aandacht te trekken, uw band ‘Mega‘ noemen is er daar eentje van. Deze in LA gevestigde groep bestaat uit drie mannen die elkaar ontmoetten op een universiteit in Californië. Muzikanten Don en Sam werkten reeds samen onder de naam Caswell en hebben in het verleden onder meer het magistrale Rats van Rainy Milo geproducet. De derde artiest Ben releaste eerder al muziek als Ben Klamm.

Samen zijn ze Mega gestart als een zijproject en weten daarom nog niet helemaal welke richting ze ermee uit willen. De twee demo’s die ze op hun Souncloud plaatsten klinken dan ook redelijk verschillend. Vrolijke, zomerse pop met een dromerige ondertoon in Forget The World en een meer donkere inslag plus stevigere baslijn in Doin It Wrong. Het mag wat mij betreft allemaal nog iets meer edgy zoals bij Rainy Milo maar de beginrichting van deze band zit wel snor. Ik hou hen in de gaten!

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

1 reactie

  1. Pingback: ONS | Twee Huizen Verder

Iets toe te voegen?