Audio

Paperwhite – Got Me Goin

Paperwhite Got Me Goin Artwork

Er waren eens een broer en zus uit Brooklyn met de namen Ben en Katie Marschall, beter bekend als Paperwhite. Dit duo maakt fijne synthpop met een érg retro feel. Ze hebben nog maar pas hun eerste single uit bij Duly Noted Records en ik stel ze graag aan je voor.

Hun catchy debuutnummer got me going is op 22 januari verschenen. Katie neemt het vocale deel voor haar rekening, ze heeft een zachte, lichte en warme stem die perfect past bij het synthesizer geluid. Hiervoor én voor de productie is Ben verantwoordelijk. Hij is reeds geruime tijd drummer bij de band Savoir Adore, ook afkomstig uit Brooklyn. Deze twee muzikanten proberen steevast alles samen te schrijven. De aangeboren band die ze hebben drijft naar eigen zeggen hun creativiteit.

 

“Katie and I have been working on music together since we discovered what music was” – Ben Marschall

Got me goin is geïnspireerd op momenten in Katie’s leven waarin ze in de knoop zat, bijna ‘vast in de tijd’. Mensen die je omringen kunnen drijfveren in je naar boven halen waarvan je het bestaan niet wist. Het lied is een representatie van het weten wat je wil en het ontdekken daarvan dankzij een nieuwe liefde.

Paperwhite Band

Ik had nog geen minuut nodig om helemaal mee te zijn in de sfeer van dit lied. Het retro kantje maakt me vrolijk. Paperwhite maakt een erg sterk poppy debuut, ik ben héél benieuwd naar het vervolg van hun verhaal!

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

2 reacties

  1. Pingback: Paperwhite – Pieces (+ Magic EP) | Twee Huizen Verder

  2. Pingback: Paperwhite – Magic | Twee Huizen Verder

Iets toe te voegen?