Artikel

Pas geverfd!

Na bijna 2,5 jaar bloggen vond ik het tijd om Twee Huizen Verder een eigen stek én een nieuw likje verf te geven, het resultaat daarvan kan je vanaf nu hier bekijken!

Wat is er veranderd?

  1. De URL is vanaf nu tweehuizenverder.be
  2. De lay-out en het logo: fris, luchtig en snel waren bij de restyling mijn sleutelwoorden. Ook verdient een blog een logo, dit is in de zijbalk te bezichtigen (en heb ik zelf ontworpen).
  3. De categorisering: voor mij is Twee Huizen Verder een muziekblog, al wil ik ook de aandacht voor mijn vakgebieden niet verliezen. Naast muziek zijn er dus ook de categorieën design en grafisch die nog steeds zullen worden aangevuld, maar in mindere mate (dat was de laatste maanden ook reeds het geval).
  4. De vrienden: als blogger sta je nooit alleen, daarom heb ik een pagina vrienden aangemaakt met andere blogs die ik stuk voor stuk graag lees en een warm hart toedraag.
  5. De auteurs: uiteraard blijf ik zelf voor Twee Huizen Verder schrijven maar vanaf nu heb ik wel versterking, meer bepaald van Tamara Ciabattino. Deze 24 jaar jonge dame uit Brussel is minstens even muziek-minded als ikzelf en kampeert nagenoeg in de Belgische concertzalen. Ik twijfel er niet aan dat je hier in de toekomst fijne artikels van haar zal kunnen lezen.

Wat blijft?

  1. De hoeveelheid blogposts: ik probeer in de mate van het mogelijke twee artikels per week te publiceren. Uiteraard weet ik ook niet altijd welke sterke debuutsingle er morgen zal verschijnen, dus dit durft wel eens last-minute te wijzigen.
  2. De (muzikale) aanpak: ik schrijf het liefst over muziek, maar over vele aspecten daarvan. Je ziet hier albumreviews en concertverslagen verschijnen, maar ook aankondigingen, introducties van nieuwe bands en soms ook een totaal andere invalshoek.

Dit is de restyling in een notendop, er zijn nog meer dingen gewijzigd maar die zal je zelf wel ontdekken. Alvast énorm bedankt om mijn blog te bezoeken (en te blijven terugkeren) en nog véél leesplezier in de toekomst gewenst!

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

1 reactie

  1. Pingback: 3 jaar Twee Huizen Verder! | Twee Huizen Verder

Iets toe te voegen?