Audio

The Night VI

The Night VI 1

Vorige zomer bracht The Night VI z’n prachtige debuut EP Still Thinking Of You bij Parlophone Records uit. Sindsdien werd het even stil rond de groep maar nu zijn ze terug. Begin maart verschijnt hun nieuwe single Sienna, een rustig lied waarvan de lyrics voor velen herkenbaar zullen zijn. Vandaag stellen ze een fijne cover van Frank Ocean’s Thinkin’ Bout You aan de wereld voor.

De drie dames van The Night VI waren al langer fan van Frank Ocean’s album. Toch besefte de groep naar eigen zeggen pas de waarde van dit nummer toen ze het bestudeerden om het te kunnen coveren.

The Night VI 3

Om die cover te kunnen maken, behandelde de groep Thinkin’ Bout You als één van hun eigen nummers, ze schreven en arrangeerden het lied zoals ze normaal zouden doen. De vrouwelijke vocalen geven deze versie ook een volledig andere sfeer dan Frank ooit zou kunnen scheppen, maar dit geldt vice versa uiteraard ook. Leuk extraatje: het nummer is een gratis download!

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

Iets toe te voegen?