Audio

Winactie RHA MA450i headphones

MA450i_White_04
In samenwerking met de splinternieuwe webshop Coolthings.be en RHA Audio mag ik een stel MA450i headphones weggeven! Deze erg fijn klinkende headphones, ter waarde van 49,95 euro, waren bovendien vooralsnog erg moeilijk te krijgen in België.

Een spijtige zaak, want ik kreeg de kans om ze uit te testen en de prijs-/kwaliteitsverhouding zit écht goed. Ik geef toe dat ik meer fan ben van headphones op mijn hoofd omdat in-ears vaak slecht zitten maar met de vier soorten meegeleverde tips bij deze MA450i is het bijna onmogelijk om géén match voor je oren vinden.

MA450i_White_05

De ‘i’ in de naam wil zeggen dat de remote enkel volledig werkt met Apple apparatuur, al heb ik het ze tevens getest met een Android telefoon en de oortjes op zich werken ook hierbij perfect. Het design is bovendien noise isolating waardoor je in alle rust kan genieten van jouw muziek (die je hier leert kennen, ah ja).

MA450i_White_03

Ja, dat wil ik winnen!

Het is de allereerste winactie die ik organiseer, dus ik ga geen onmogelijke dingen vragen. Onderstaande dingen moet je doen, en zet alle antwoorden in een mailtje naar info(at)tweehuizenverder(punt)be met als onderwerp ‘Winactie RHA’:

  1. Like de Coolthings.be Facebook pagina.
  2. Vertel mij hoeveel modellen van RHA je kan kopen op Coolthings.be
    3. Zeg me waarover je in de toekomst graag iets zou lezen op Twee Huizen Verder.

Voor een extra kans: post volgende tweet (en vermeld de link hiervan in je mail): “Er is een winactie voor RHA MA450i headphones bij @2huizenverder en @coolthingsbe! http://wp.me/p4hIp1-N2”

Tot wanneer heb ik tijd?

Deze winactie sluit af op vrijdag 28 februari om middernacht. De winnaar wordt random (het antwoord op vraag 2 moet uiteraard wel juist zijn) gekozen en in het weekend van 1 maart via e-mail verwittigd. Opgelet: deze winactie is enkel voor Belgische en Nederlandse deelnemers.

Niet gewonnen? Niet getreurd … Na afloop mail ik élke deelnemer een vouchercode ter waarde van 5% korting bij coolthings.be door zodat je zelf iets van RHA (of wat anders) kan bestellen!

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

Iets toe te voegen?