Galerij

Agendatip: Design Markt ICC Gent Voorjaarseditie

Design Markt Voorjaar Logo

Ook dit voorjaar vindt er naar goede gewoonte een Design Markt plaats in het ICC te Gent, meer bepaald komend weekend. Het thema is dit keer French Design en er valt weer vanalles te beleven! Nog niets te doen? Lees dan even verder want ik vertel je er meer over.

Flyer-DM-Spring-2014

Het programma van deze editie bestaat onder meer uit volgende deeltjes:

  • De mini-expo French Design geeft een chronologisch overzicht van iconische stukken van Franse ontwerpers van 1940 tot 1990. De focus gaat naar ontwerper Jean Prouvé en zijn industriële design uit de jaren ’50. Om 14u30 wordt hier telkens toelichting bij gegeven door iemand van het Design museum Gent.
  • LOSTNFOUND. Ook dit keer doet organisator Frederic Rozier het met Willy Van Der Meeren. Meer bepaald 10 nieuwe heruitgegeven items worden op de markt voorgesteld. Frederic licht het beide dagen zelf toe om 11u.

Design Markt 1

  • White Box live interior performances, enkele Belgische architecten stellen tijdens de markt een interieur samen met allemaal stukken van de aanwezige handelaars.
  • En uiteraard is er ook een berg prachtig vintage design te koop. Welgeteld 35 handelaars stellen hun stukken tentoon en er is voor ieders (oké, ’t blijft relatief) budget wat wils.

10Nov2013_6746_kleur

Waar? Om hoe laat? Hoeveel kost dat?

Het ICC in Gent ligt een beetje buiten het centrum naast het Citadelpark, in de omliggende straten kan je vrij eenvoudig parkeren. Het exacte adres is: Van Rysselberghedreef 2 bus 1. Eenmaal daar in de buurt kan je het niet missen.
De markt is zaterdag en zondag doorlopend geopend van 10 tot 18u.
Tickets aan de kassa kosten 8 euro, in voorverkoop 6 euro. Voor studenten kost een kaartje 5 euro en -12 jarigen zijn gratis.
En hoeveel het je verder zal kosten is uiteraard afhankelijk van je aankopen …

Ik zal normaal gezien zondagochtend een kijkje nemen, zie ik je daar?

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

Iets toe te voegen?