Audio

Winactie Sonos PLAY:1 & Bridge

Sonos Play:1 Bathroom

Sonos, ik ken het al van in 2007 toen het hier in België nog onbekend en onbemind was. Ondertussen ligt dit wel anders, sinds een paar jaar is dit Amerikaanse merk bezig aan een énorme opmars in heel Europa. Sonos werkt reeds langer samen met de grootse streamingdiensten en sinds eind vorig jaar ook met het platform The Hype Machine, wat muziekblogs zoals Twee Huizen Verder indexeert. Dankzij deze gebeurtenis krijg ik de kans om in samenwerking met Sonos en de webshop Coolthings.be een (witte) PLAY:1 én een Bridge ter waarde van €250 weg te geven!

De PLAY:1 is de jongste en meest compacte telg in de familie. Met z’n relatief lage instapprijs is het een prima toestel om met Sonos te starten. Sluit je Bridge aan op jouw netwerk en vervolgens kan je de PLAY:1 overal in huis plaatsen waar je wil (het kan evt. ook zonder Bridge, maar deze hoort sowieso bij de actie). In mijn geval staat er sinds november vorig jaar eentje op mijn bureau, en hij wordt nog steeds bijna dagelijks gebruikt.

Sonos bureau

Voor zo’n klein ding te zijn heeft de PLAY:1 heel wat in zijn mars. Er komt een meer dan behoorlijk vol geluid én een aardige bas uit. Om een grote ruimte voldoende van muziek te voorzien heb je wellicht versterking nodig maar voor plekken zoals een bureau of keuken is hij ideaal. Het toestel neemt bijna geen plaats in (het valt met één hand te verplaatsen) en ziet er mooi uit waardoor je het zeker niet in een hoekje hoeft te verstoppen.

Sonos Bridge

De Bridge, nog schattiger dan de PLAY:1

Bovendien werken de desktop en mobiele applicaties (voorlopig enkel voor iPhone en Android) om je PLAY:1 te bedienen erg vlot, en met een iets hippere vormgeving hiervan zijn ze bij Sonos volop bezig.

Kortom: een héél tof toestel dat ik graag gebruik, fijn klinkt, er erg goed uit ziet, eenvoudig te bedienen is en waar je zeker weten geen spijt van krijgt!

Ja, dat wil ik winnen!

Onderstaande dingen moet je doen. Zet alle antwoorden in een comment onder dit artikel. Vergeet zeker niet om een geldig e-mailadres in te vullen want anders kan ik je niet contacteren indien je hebt gewonnen!

 1. Like de Coolthings.be Facebook pagina.
 2. Waarom wil jij zo graag deze Sonos PLAY:1 en Bridge winnen?
  3. Als je nog iets anders, ongerelateerd aan Sonos, zou kunnen kiezen uit de Coolthings.be webshop, wat zou dat dan zijn?

Voor een extra kans: post volgende tweet (en vermeld de link hiervan in je comment): “Er is een winactie voor een SONOS PLAY:1 & Bridge bij @2huizenverder en @coolthingsbe! http://wp.me/p4hIp1-10k”

Tot wanneer heb ik tijd?

Deze winactie sluit af op dinsdag 15 april om middernacht. De winnaar wordt random gekozen en in de dagen na afloop via e-mail verwittigd. Opgelet: deze winactie is enkel voor Belgische en Nederlandse deelnemers.

Niet gewonnen? Niet getreurd … Na afloop mail ik élke deelnemer een vouchercode ter waarde van 5% korting bij coolthings.be door zodat je zelf iets van Sonos (of wat anders) kan bestellen!

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

34 reacties

 1. 1) FB like : check

  2) Er gaat geen seconde voorbij in ons leven zonder muziek. Ons stekje is dan ook helemaal voorzien met streaming en Sonos materiaal. Ik ben echter recent veranderd van werk en mijn nieuwe design werkplek mankeert eigenlijk nog 1 accessoire : de witte Sonos Play:1 (& Bridge).

  3) Mijn lief is binnenkort jarig en ik ben alvast gaan window shoppen op coolthings.be. Als gezondheidsfreak zou ik hem graag een FitBit cadeau willen doen … maar stttttt hou het nog even stil he 🙂

  4) Tweet : check https://twitter.com/innekepoes/status/455680612628963328

  Thanks alvast voor de leuke wedstrijd.
  Inès

  Beantwoorden

 2. 1. Done!
  2. Om mijn gloednieuwe Sonos installatie verder uit te breiden
  3. De fitbit activiteitsmeter om mijn activiteiten op de voet te kunnen opvolgen.

  Beantwoorden

 3. Sinds kort heb ik een Play 1, ik ben zo verknocht aan het ding, dat een tweede onvermijdelijk wordt …

  Graag zou ik me een Jura koffiemachine aanschaffen, nog even wachten op de eindejaarsbonus!

  Beantwoorden

 4. Wij houden van muziek. Helaas maakten we de fout te denken dat onze TV als radio kon dienen. Als onze dochter aka Beanpole de TV inpalmt – en vooral de pauze functie bezigt, bv. omdat het etenstijd is – hangen we dus. Geen radio, geen muziek, geen nieuws. Nada. Op zich geen probleem, de gesprekken tijdens onze familiemomenten zijn interessant genoeg maar wat achtergrondmuziek zou heerlijk zijn. We hebben al een tijdje aan de Sonos zitten denken maar dit zou ons beestachtig helpen om heel ons huis te Sonossen 😉 Dus help ons, wij willen muziek!

  Beantwoorden

 5. Ik ben al een tijdje op zoek naar een mooie compacte muziekspeler.Ik ben voorlopig nog een “analoge” muziekbeluisteraar, maar dit prachtig toestel zou voor mij het kantelmoment kunnen zijn waardoor ik overstap naar “the dark side” 😉

  Ik heb een tijdje op de website van coolthings.be rondgesurft. en ik moet zeggen de naam van deze webshop is correct gekozen!! 🙂 Na lang twijfelen (tussen het Netatmo weerstation en Fitbit Aria) gaat mijn voorkeur toch uit naar het weerstation.

  Beantwoorden

 6. Een SONOS zou top zijn voor in mijn miniliving, omdat ie ook mooi, klein en compact is. Een SONOS zou top zijn in mijn badkamer om mijn ochtenden minder bruut te maken, door zachte muziekjes te spelen terwijl ik onder de douche sta. En een SONOS zou ook prachtig zijn in mijn ‘hobbykamer’ omdat muziek (platen, cd’s, posters) sowieso al een groot deel van die kamer in beslag neemt. De SONOS Play 1 en de Bridge zouden zich dus meteen thuis voelen, bij mij in Ledeberg.

  Naast SONOS mist er nog 1 essentieel technologisch apparaat bij mij thuis: een espressomachine. Zo eentje dat verse bonen maalt en uw huis meteen vult met de geur van verse koffiebonen. En toevallig zag ik dat ze dat ook hebben op coolthings.be!

  Beantwoorden

 7. Hey Britta, super blog en super wedstrijd heb je hier! 🙂 Dan doe ik maar ineens eens mee zeker?

  Ik zou graag een SONOS play 1 winnen omdat ik fanatiek naar muziek luister, en daarvoor ook gebruik maak van streamingdiensten. Daarbij mag een goede geluidskwaliteit uiteraard niet ontbreken, om zo elk detail van de muziek glashelder te kunnen horen. Mijn microketen van 13 jaar oud loopt intussen ook op z’n laatste benen, dus zo’n SONOS zou ideaal zijn! 🙂

  Die website van Coolthings ziet er ook best wijs uit! Moest ik daar nog iets uit moeten kiezen, dan zou ik waarschijnlijk voor de RHA MA750i In-ear Headphone gaan (of voor ’n pak goeie koffie!). Ik fiets elke dag 14 km van en naar school en dan luister ik altijd naar muziek onderweg. Daarom heb ik graag een in-ear koptelefoon, want dat is het handigst tijdens het fietsen. En zo’n afstandsbediening stukje is érg handig voor op de fiets! Vooral goed voor de verkeersveiligheid. De koptelefoon die ik nu gebruik, heeft dat ook maar is niet zo best als het op geluidsisolatie aankomt. Ik hoor meer windruis dan muziek, en dat is wel erg jammer…

  En ik heb de actie natuurlijk ook getweet: https://twitter.com/E_Henderick/status/454952060396797952

  Beantwoorden

 8. Elke week koop ik overvloedig veel muziek en stream ik uren en uren muziek die ik werkelijk overal in huis beluister.. via de slechtste pc-luidsprekers ooit. Daarom zou ik zo graag de lSonos Play:1 willen winnen: omdat geweldige muziek het verdient om afgespeeld te worden via het beste systeem!

  Om diezelfde reden zou ik in de Coolthings webshop kiezen voor een Sennheiser HD558 on-ear koptelefoon, zodat ik ook in de bus of op de trein ten volle zou kunnen genieten van mijn muziek!

  Beantwoorden

Iets toe te voegen?