Audio

Winactie Sonos PLAY:1 & Bridge

Sonos Play:1 Bathroom

Sonos, ik ken het al van in 2007 toen het hier in België nog onbekend en onbemind was. Ondertussen ligt dit wel anders, sinds een paar jaar is dit Amerikaanse merk bezig aan een énorme opmars in heel Europa. Sonos werkt reeds langer samen met de grootse streamingdiensten en sinds eind vorig jaar ook met het platform The Hype Machine, wat muziekblogs zoals Twee Huizen Verder indexeert. Dankzij deze gebeurtenis krijg ik de kans om in samenwerking met Sonos en de webshop Coolthings.be een (witte) PLAY:1 én een Bridge ter waarde van €250 weg te geven!

De PLAY:1 is de jongste en meest compacte telg in de familie. Met z’n relatief lage instapprijs is het een prima toestel om met Sonos te starten. Sluit je Bridge aan op jouw netwerk en vervolgens kan je de PLAY:1 overal in huis plaatsen waar je wil (het kan evt. ook zonder Bridge, maar deze hoort sowieso bij de actie). In mijn geval staat er sinds november vorig jaar eentje op mijn bureau, en hij wordt nog steeds bijna dagelijks gebruikt.

Sonos bureau

Voor zo’n klein ding te zijn heeft de PLAY:1 heel wat in zijn mars. Er komt een meer dan behoorlijk vol geluid én een aardige bas uit. Om een grote ruimte voldoende van muziek te voorzien heb je wellicht versterking nodig maar voor plekken zoals een bureau of keuken is hij ideaal. Het toestel neemt bijna geen plaats in (het valt met één hand te verplaatsen) en ziet er mooi uit waardoor je het zeker niet in een hoekje hoeft te verstoppen.

Sonos Bridge

De Bridge, nog schattiger dan de PLAY:1

Bovendien werken de desktop en mobiele applicaties (voorlopig enkel voor iPhone en Android) om je PLAY:1 te bedienen erg vlot, en met een iets hippere vormgeving hiervan zijn ze bij Sonos volop bezig.

Kortom: een héél tof toestel dat ik graag gebruik, fijn klinkt, er erg goed uit ziet, eenvoudig te bedienen is en waar je zeker weten geen spijt van krijgt!

Ja, dat wil ik winnen!

Onderstaande dingen moet je doen. Zet alle antwoorden in een comment onder dit artikel. Vergeet zeker niet om een geldig e-mailadres in te vullen want anders kan ik je niet contacteren indien je hebt gewonnen!

 1. Like de Coolthings.be Facebook pagina.
 2. Waarom wil jij zo graag deze Sonos PLAY:1 en Bridge winnen?
  3. Als je nog iets anders, ongerelateerd aan Sonos, zou kunnen kiezen uit de Coolthings.be webshop, wat zou dat dan zijn?

Voor een extra kans: post volgende tweet (en vermeld de link hiervan in je comment): “Er is een winactie voor een SONOS PLAY:1 & Bridge bij @2huizenverder en @coolthingsbe! http://wp.me/p4hIp1-10k”

Tot wanneer heb ik tijd?

Deze winactie sluit af op dinsdag 15 april om middernacht. De winnaar wordt random gekozen en in de dagen na afloop via e-mail verwittigd. Opgelet: deze winactie is enkel voor Belgische en Nederlandse deelnemers.

Niet gewonnen? Niet getreurd … Na afloop mail ik élke deelnemer een vouchercode ter waarde van 5% korting bij coolthings.be door zodat je zelf iets van Sonos (of wat anders) kan bestellen!

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

34 reacties

 1. Please lord, laat me de Sonos Play:1 winnen zodat ik op mijn badkamer niet langer dagelijks met mijn antenne moet staan richten…

  Indien het niet deze prijs is ga ik voor de hoofdprijs, de coolste luidsprekers ever oftewel de KEF LS50!

  Beantwoorden

 2. Heb lang getwijfeld of ik zou meedoen, but here it goes 😉

  Net verhuisd en zo’n Sonos Play:1 lijkt me écht de maks om overal waar ik op dat moment ben geluid te kunnen afspelen van een uitzonderlijk goede kwaliteit. Lijkt me ideaal voor in een appartement! En euhm… bedienen via m’n iphone? helloo! Lekker geeky, I so need this 😉

  Wat ik nog zou kopen? De koffiebonen van Lucaffé (omdat ik een zwak heb voor leuke verpakkingen) en deze geweldig mooie radio http://www.coolthings.be/argon-inet-3.html

  Oh ja, ik heb de pagina “geliked” en deze actie gedeeld via twitter https://twitter.com/saravdv/status/453131048055218176

  Beantwoorden

 3. Een Sonos 1 zou perfect van pas komen zodat de dochter haar muziek op haar eigen (speel)kamer kan beluisteren in plaats van mij horendol te maken 🙂

  Mocht ik iets anders kiezen van de site, het zou richting headphones gaan. Dewelke weet ik nog niet….

  Beantwoorden

 4. Hallo Britta, leuke actie!!

  1. Done
  2. wij hebben deze combo (play1-bridge) aan mijn pa cadeau gedaan met kerstmis en sindsdien kan ik niet wachten om er ene voor mezelf te hebben, enorm gebruiksgemak en geweldige sound, kortom een natte droom voor elke muziekfreak.
  3. met een pakje OR Blue Houseblend koffie kan je me altijd blij maken
  4. https://twitter.com/jeffipad/status/451362574526066688

  Beantwoorden

 5. Geliked, coole site 😉

  Afgelopen weekend hebben we onze eerste bbq gehouden op ons terras van ons nieuwe huis. Dat was supergezellig, maar er ontbrak nog een ding: muziek. Ik ben dus al een hele week aan het zoeken naar een goeie streamingoplossing die we ook in de tuin kunnen gebruiken en aangezien m’n vriendin behoorlijk design-gevoelig is, kan ik niet anders dan voor Sonos kiezen. Het zou ons dus een hele hap uit ons budget schelen als ik die play:1 kon winnen. Dan kunnen we de uitgespaarde centen gebruiken om ons huis verder in te richten…

  …en dan kan ik meteen ook deze in-ears bestellen, want mijn Sennheiser-setje is ergens gesneuveld tijdens onze verhuis, vrees ik: http://www.coolthings.be/rha-ma600-in-ear-headphone.html

  Grtz,
  K

  Beantwoorden

 6. 1. OK
  2. De tijd om de playlists te maken voor de Lokerse Feesten is weer bijna aangebroken. Met een kwalitatieve installatie zal ik comfortablere de beste nummers kunnen selecteren voor onze publieke playlists en persconferentie en makkelijker iedreen kunnen laten meegenieten!
  3. Met 2 soms nogal luidruchtige kinderen in huis ben ik al een tijdje op zoek naar een goeie hoofdtelefoon om mij te kunnen afsluiten met white noise op de achtergrond.

  http://twitter.com/xtofke/status/451285031076777984

  Als ik zou winnen zijn ikzelf en de Lokerse Feesten u enorm dankbaar 😉

  Beantwoorden

 7. Hi Britta,

  1. Done!
  2. Wat een geweldig leuke actie. Ik heb al zoveel gehoord over Sonos en zo’n leuke mooie schattige coole PLAY:1 Sonos staat bovenaan mijn verlanglijst. Ik kan/mag sinds enige tijd thuiswerken. Ik heb er een piepklein bureautje voor mogen inrichten en daar zit ik nu 2 dagen per week te werken 🙂 Thuiswerken leek me geweldig en dat is het ook wel gebleken, maar….ik mis toch rumoer en geluid om me heen. Ik ben sowieso een enorme muziekfan, dus wat zou het tof zijn als ik voortaan met puntgaaf weergegeven muziek lekker kon werken. De Sonos is bovendien niet te groot, pas perfect op mijn bureautje en is een lust voor het oog én het oor!
  3. Wat ik verder uit http://www.coolthings.be zou kiezen? Pffff, moeilijk, zoveel coole leuke gadgets en spullen! Maar dan zou ik toch voor de Abus 7″ Videobewakingsset Touch&App Voor Thuis gaan. Enorm handig en zó cool! Toegang op afstand per smartphone-app, geweldig! Voortaan lekker onbezorgd op stap en op reis.

  Ik ga uiteraard ook even tweeten. Iedereen veel succes en Britta, Tamara en Tijs veel succes met @2huizenverder

  Groetjes,
  Monique

  Beantwoorden

 8. 1. Done
  2. We wonen in een zeer grote ruimte (letterlijk) waarin we steeds diverse lawaaierige factoren moet overwinnen (verkeer in straat, de hond van de buren, onze luide buurvrouw, …). De Sonos zou een welgekomen strijdmiddel zijn in onze eeuwige strijd naar harmonie. 🙂
  3. If you can’t beat them… draag dan een hoofdtelefoon. Ik zou dan dus vermoedelijk opteren voor de Sennheiser Momentum of de KEF Q900 luidsprekers, maar deze laatste liggen wat ver boven het gemiddelde budget 🙂
  4. https://twitter.com/AndrewVassallo/status/451145325487456256

  Beantwoorden

 9. Het lijkt me ideaal om aan de hand van een Bridge en een PLAY:1 Sonos te ontdekken. Ik ken Sonos al heel lang, maar heb tot sinds kort nooit volledig begrepen hoe het systeem werkt. Met een PLAY:1 kan ik dus beginnen testen, en dan later uitbreiden om het volledige huis te vullen. Het gebruiksgemak lijkt me ook een groot pluspunt, tegenover onze huidige stereo.

  Het product op Coolthings.be dat me het meest interesseert (en dat ik nog niet in huis heb) is de Acme iPad Sleeve Envelope. Ziet er eenvoudig en mooi uit.

  https://twitter.com/Mirthe_/status/451064923364544512

  Beantwoorden

 10. Ik kan niet leven zonder muziek, dag in dag uit staat er hier muziek op…. Ik heb altijd al een grote voorliefde gehad voor cd’s. De hele belevenis van het boekje van een gloednieuw album, het album voor de eerste keer spelen… Fantastisch! Maar tegenwoordig zijn er (kleinere) artiesten die enkel nog een album online aanbieden. Wat oké is, het is voor hen en ons goedkoper (en soms makkelijker om met kleine budgetten muziek te releasen), maar het nadeel is dat je muziek op je pc staat. Wil je muziek luisteren ben je meestal verplicht te luisteren via de geluidsboxen van je pc of een hoofdtelefoon, of je kan de pc aansluiten op een geluidsinstallatie. In het eerste geval laat de kwaliteit vaak de wensen over, in geval twee sluit je je af van de omgeving en in het laatste geval moet je je pc verhuizen wat niet altijd makkelijk is. Met deze Sonos is dat alles achter de rug en zet je het toestel waar je wil en luister je gelijk waar en wanneer naar de fantastische muziek, of ze nu op je pc staat of nadat je ze gekopieerd hebt van die gloednieuwe cd naar je iTunes…

  Uit de CoolThings.be-shop zou ik de Nikon Nikon V1 10-30 kiezen omdat fotografie iets is wat ik ontzettend graag doe en iedere camera wel andere veelzijdige mogelijkheden kent….

  https://twitter.com/Froy/status/451056774146437120

  Beantwoorden

 11. Britta!!
  Ik wil graag die Sonos winnen omdat ik eindelijk wel eens wil checken hoe cool dat die stuff is, want tot nu toe heb ik dat alleen nog maar mogen aanschouwen bij DE flyer. ENNNN ik luister graag naar muziek natuurlijk en is er iets cooler dan zo een high-tech ding om dat mee te doen? dacht het niet… Trouwens mijn radio/speler is eens aan vervanging toe. Het is trouwens een super coole prijs dus wie wil dat nu niet winnen, ahja. IEDEREEN WIL WINNEN! maar ik nog net iets meer! 😀

  vanuit de webshop zou ik graag ook winnen: zowat alle docking stations, de oortjes die je vorige keer weggaf, een koptelefoon naar keuze, en moest ik een 13 inch laptop hebben zou ik ook die P.A.P Kunggsten Laptop Cover 13″ Leather Tan willen.

  maar alles is eigenlijk wel cool dusja…

  Beantwoorden

 12. Goede actie Britta! Bij ons thuis lopen we altijd te hannesen met apparatuur om muziek in de keuken dan wel in de woonkamer te hebben. Winnen zou leuk zijn, maar ik vind de bovenstaande reacties erg sympathiek dus ik doe niet mee en vul je vragenlijst lekker niet helemaal in 🙂

  Beantwoorden

 13. Mijn vriendin en ik zijn al geruime tijd op zoek naar een elegante manier om onze deels gerenoveerde woonst van muziek te voorzien. Deze set zou een mooie aanzet zijn om de rest van het netwerk op te zetten.

  Mocht ik nog iets mogen kiezen uit de shop dan zou dat voor mij de Nikon V1 10-30 Black zijn.

  Geantwoord; geliked, getweet… ik begin alvast te duimen. 😉

  Jeroen

  Beantwoorden

 14. Awel ja, ook door @Miss_punt hier terecht gekomen. Als ik dus niet win, hoop ik dat zij wint 😉
  Tuurlijk wil ik die Sonos 1 + bridge winnen! Staat al lang op mijn verlanglijstje voor na de verbouwingen. Lees: ik ben volop aan het sparen. Maar zou heel tof zijn als ik er nu eentje win, dan kan ik sparen voor de de Sonos 3!
  Wat ik uit de shop ook nog heel graag zou kopen: http://www.coolthings.be/pap-kungssten-laptop-cover-13-felt-ocean.html. Hoe mooi zeg! Heb het alvast gepind 🙂
  Ohja, ik heb van vind ik leuk gedaan op de Facebookpagina en gedeeld op Twitter!
  https://twitter.com/heidi_vdb/status/450918328509689856

  Dat verdient toch een Sonos hé? 😉

  Beantwoorden

 15. Ik had al keer met jaloerse blikken naar een Sonos staan kijken.

  Hij zou hier heel hard welkom zijn omdat onze eigenste geluidsinstallatie het aan het begeven is en dan lijkt een verplaatsbaar compact alternatief ideaal.

  Ook omdat de kleuter dan naar Kapitein Winokio kan luisteren op zijn eigen kamer, omdat in net als Sofie hem zou kunnen meenemen naar buiten en omdat we gaan verbouwen en we dan al een leuke muziekinstallatie hebben voor als we van inbranding doen.

  Op jullie site zag ik ook de Argon iNet 3+, gewoon omdat hij zo mooi is van vormgeving.

  Groetjes,
  fie

  Beantwoorden

 16. Nu is Gert nog voor mij se 🙂
  Ik heb al veel leuke dingen gehoord over de Sonos Play, hij is klein en hij ziet er verdomd goed uit. In ons huis is alles wit, strak en in mijn ogen mooi, dus hij zou er perfect inpassen.
  We hebben net een stereo installatie gekocht in de living, maar we missen muziek op andere plaatsen en dan vooral buiten, waar hij ook perfect past.

  En als ik hem win, dan mag Gert hem nekeer lenen bij zijn volgende tuinfeest, want hij woont toch niet ver 😉

  Ik ben eens gaan kijken op de coolthings.be site (leuke site trouwens) en ik zou dan kiezen voor de fitbit, naar t schijnt het nieuwe gadget dat je helpt gezonder te worden en meer bewust met eten en beweging om te gaan.

  Groetjes,

  Sofie

  Beantwoorden

 17. Hey Britta, ik doe normaal nooit mee aan zo van die acties. Maar toen ik @miss_punt haar reactie op Twitter zag, dacht ik… Wel, voor die Sonos Play:1 doe ik ook mee.
  Ik ben al een tijdje op zoek naar een kleine, compacte, streaming radio voor de keuken. Die Play:1 ziet er niet alleen knap uit, hij kan ook makkelijk verplaatst worden naar de badkamer of voor een feestje op het terras…

  Als ik nog iets zou mogen kiezen uit de leuke coolthings.be webshop, dan zou het Jura impressa J9.2 One Touch zijn. Versgebrande Yirgacheffe koffiebonen erin en genieten van een heerlijke espresso. In combinatie met de Play:1 die voor de jazz op de achtergrond zorgt, doe je mij hier al helemaal wegdromen. Wat een perfecte start van deze dinsdag,

  PS: https://twitter.com/gertdebra/status/450895329756712960

  Beantwoorden

  • Bedankt voor je reactie! Wel nog even de Facebook pagina liken als je wil dat jouw deelname geldig is 🙂

   Beantwoorden

Iets toe te voegen?