Audio

Paperwhite – Magic

Paperwhite - Magic

In januari stelde ik broer en zus Ben en Katie Marschall uit Brooklyn reeds aan je voor, samen vormen zij Paperwhite en maken ze fijne synthpop met een retro gevoel. Hun debuutsingle got me goin is nog steeds een favoriet alhier, en nu is er eindelijk de opvolger Magic. Ik kan alvast verklappen dat het minstens even geniaal klinkt!

Gimme some of your magic. Some of your magic. To keep me hanging on.

Zoals je kan horen, zit de ‘nineties’ sound er weer goed in. Magic past uitstekend bij got me goin, wat niet zo vanzelfsprekend is bij de twee eerste nummers van een nieuwe band. Volgens Paperwhite is Magic een nummer dat heel spontaan ontstond. Het nummer klinkt bubbly en straalt bijna letterlijk naar alle kanten. Whether that feeling comes from yourself, your surroundings or the one you love, what it can bring into your life is what is so powerful. I sometimes have to remind myself to be open to the new and let the magic in” voegt Katie er nog aan toe.

Veel meer heb ik daar zelf ook niet meer op te zeggen, behalve dan dat het reeds meermaals op repeat stond alhier. En dat het Magic done right is, niet op z’n Coldplays als je begrijpt wat ik bedoel.
Toch nog even luisteren naar got me goin? Eind april kwam een machtige akoestische versie online bij BalconyTV.

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

Iets toe te voegen?