Audio

VÉRITÉ – Strange Enough

Vérité Artwork

Met een klinkende artiestennaam zoals die van deze jongedame, verwacht je toch op zijn minst een Franstalige chanson? Niets is echter minder het geval, VÉRITÉ uit New York maakt melancholische elektropop en heeft net haar eerste (eigenlijk haar tweede maar de eerste is verdwenen) single uit, getiteld Strange Enough.

De lyrics ervan gaan over de vragen die ze zich wel eens stelt in haar relatie, en over waarom we soms zo hard ons best doen om dingen te laten werken. Het gaat even zo zeer over nostalgische gevoelens naar wat er ooit was, en de realiteit van verandering.

Memories keep rushing round cause nothing ever stays the same.

Een persoonlijk lied, dat zich in hetzelfde spectrum als de muziek van Broods bevindt. Pop, maar met een alternatieve en duistere kant. Dit mag dan wel een romantisch getint nummer zijn, roze en bubbly klinkt het allerminst. Een ingenieus geproduceerde single met heerlijk dramatische vocals, dat is het wél.

Momenteel werkt VÉRITÉ naarstig samen met producer Elliot Jacobson aan haar debuut EP. Strange Enough is momenteel gratis te downloaden via haar Soundcloud.

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

1 reactie

  1. Pingback: VÉRITÉ – Colors | Twee Huizen Verder

Iets toe te voegen?