Artikel

3 Jaar Twee Huizen Verder, de giveaway!

Muzikale giveaway

Twee Huizen Verder is drie jaar geworden en dat wil zeggen dat het tijd is voor cadeautjes! Niet voor ons, maar misschien wel voor jou. Lees snel verder en ontdek wat je te doen staat om fijne albums van Banks, First Aid Kit, Admiral Freebee en The Kooks in de wacht te slepen …

Banks – Goddess CD

Credits: Williams + Hirakawa

Credits: Williams + Hirakawa

De plaat van Banks is splinternieuw. Goddess is een erg puik debuutalbum waar alle nummers op staan waarmee we haar leerden kennen, zoals Warm Water en Brain, en enkele fijne nieuwe parels. Het lost de hooggespannen verwachtingen zeker in maar laat je tegelijk ook wel wat op je honger zitten. Onze volledige review lees je hier!

First Aid Kit – Stay Gold 12″ vinyl

First Aid Kit

Credit: Neil Krug

Klara en Johanna van First Aid Kit zijn twee Zweedse zussen die sinds 2007 zelf muziek maken. Toen ze nog tieners waren, werd een YouTube-filmpje waarin de twee The Tiger Mountain Peasant Song van Fleet Foxes coveren al een hit. In 2008 brachten ze hun eerste EP Drunken Trees uit. Ondertussen kwam deze zomer al hun derde album Stay Gold uit en worden ze geregeld op de radio gespeeld met hun nummer My Silver Lining. De mooie, zware vinyl van dit album kan je winnen.

Admiral Freebee – The Great Scam CD

Admiral Freebee

Credit: Joris Bulcken

‘Den Admiraal‘ (Freebee), is het alias van de Antwerpse muzikant Tom Van Laere. Met reeds vijf platen op zijn palmares sinds 2003 kan je hem gerust een gevestigd artiest noemen. Z’n nieuwste album The Great Scam bevat heerlijke romantische meezingers zoals Nothing Else To Do. Gooi hier dan nog de hopen charisma bij die deze man bezit en je hebt een CD die je graag in je kast wil hebben.

The Kooks – Down 7″ vinyl

The Kooks

Toen ik de nieuwe muzikale richting van The Kooks bij het nummer Down voor het eerst hoorde, gingen de wenkbrauwen toch even omhoog. Kortstondig, want deze mannen blijken met erg veel weg te komen. Meer nog: dit nieuwe geluid staat hen goed! Met heel veel plezier stoppen we dus ook de seven inch van dit lied in de prijzenpot, met het minstens even fijne Hooray For Henry als B-kantje.

Music for Undays CD

Hydrogen Sea

Begin dit jaar bracht het fijne Gentse label Unday Records een eigen compilatie uit. Dit naar aanleiding van hun tweejarig bestaan. Music for Undays staat vol met nieuw werk van de vele artiesten die het label ondertussen rijk is. Klinken de namen Trixie Whitley, Dans Dans, Yuko en Hydrogen Sea jou ook als muziek in de oren? Dan is deze erg fijne CD vast iets dat je wel in huis wil!

Hoe kan je dit allemaal winnen?

Omdat cadeautjes winnen niet moeilijk hoeft te zijn, vragen we twee kleine dingen. Laat even na in een comment welke artiest of welk album de laatste tijd in jouw hoofd steekt en voor een extra kans mag je ook het volgende tweeten: “Ik wil graag de muzikale giveaway met onder meer Banks en First Aid Kit van @2huizenverder winnen! Jij ook? http://wp.me/p4hIp1-1o5” Deze twee dingen dien je in te vullen in de Rafflecopter hieronder, anders is jouw deelname niet geldig (en dat zou zonde zijn). Veel succes! (wedstrijd enkel voor mensen met woonachtig in België of Nederland) Deze giveaway eindigt op maandag 29 september om middernacht.

a Rafflecopter giveaway

20140929_giveaway_0005

Heel veel dank aan Universal Music België, Unday RecordsSony Music België en Walkie Talkie dat ik deze fijne muziek mag weggeven!

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

17 reacties

  1. met The 1975… ter voorbereiding van he. 😀 (AB, de 5den oktober) Maar ik wil wel graag eens met The Kooks (of the cookies zoals mijn moeder altijd zegt) in mijn hoofd zitten 😀

    Beantwoorden

  2. Ik luister de laatste tijd vooral veel naar de Duitse radio. Bedoeld om mijn kennis van de Duitse taal op te frissen. Gevolg daarvan is dat er vooral duitstalige songs in mijn hoofd zitten. En ik heb zojuist even gegoogeld (“deutsche charts” en dergelijke), maar ik kan zo niet terugvinden welke liedjes dat dan precies zijn. Ik moet wel zeggen dat het geen onaardige deuntjes zijn. Geen schlagers overigens, gewoon popmuziek. ;o)

    Beantwoorden

Iets toe te voegen?