Audio

Paperwhite – Pieces (+ Magic EP)

Paperwhite Pieces

Als je het even wat minder goed ziet zitten, dan moet je de muziek van Paperwhite laten spelen. Ik heb dat gisteren toevalligerwijs kunnen uittesten en het werkt écht. Maar dit terzijde, dit artikel is er omdat het fijne broer-zus duo alweer z’n vierde single klaar heeft, Pieces, én een tip van de sluier oplicht over hun toekomstige eerste EP.

De EP die op 17 november bij Duly Noted Records verschijnt, wordt behoorlijk lang. Naast reeds gekende nummers als Got Me Goin, Magic en Take Me Back, staan er ook het nieuwe Pieces en de twee vooralsnog onbekende liedjes Gold en Galaxy op. Een mooie verzameling dus van Katie en Ben’s eerste jaar als muzikanten. Als alles volgens plan verloopt, volgt het debuutalbum in 2015.

Zo ver zijn we dus nog niet. Over Pieces wil Katie wel het volgende kwijt: “Pieces describes the trance and magnetism of love at first sight. While it questions if they’re the one, it’s backed with an energizing spirit and hopefulnes that they are. It makes me want to dance, move and forever stay in love.

Ik denk inderdaad dat ze niet beter kan verwoorden hoe het klinkt. Het is een optimistisch, vrolijk liefdeslied. Meer moet je er niet achter zoeken, maar ook niet minder. Net zoals hun vorige drie singles draagt Pieces die typische retro Paperwhite stempel, vergezeld van een fijne productie en een catchy refrein. Wederom een nummer om in je hoofd te steken dus, en ideaal als zonnetje bij deze gure herfstdagen.

Geplaatst door

Grafisch vormgever overdag. Muziek- en koffiefanate 's avonds en in het weekend. Nieuwsgierig aagje. Droomt ervan om ooit een albumhoes te ontwerpen.

Twitter Website

3 reacties

  1. Pingback: Paperwhite – Magic EP | Twee Huizen Verder

Iets toe te voegen?